Ön, ÁSZF elfogadásával, és a “Megrendelés” gombra való kattintással  elismeri, hogy  fizetési kötelezettséggel járó megrendelést küld el.

A www.turbohair.hu webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a webáruház használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Az üzemeltető adatai:

Cégnév: Mike Production Kft
Cím: 1135 Budapest, Fáy u. 75/a

Adóigazgatási szám: 25821796141

Cégjegyzékszám: 01 09 291050
Telefonos elérhetőség: +36 30 492 1045

Elektronikus elérhetőség: turbohairmedical@gmail.com

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a Mike Production Kft internetes áruházában (www.turbohair.hu) található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

Vételár, fizetési feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, személyes és utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

Szállítási feltételek, határidők:

A küldemények kézbesítése, szállítása az MPL futárszolgálattal történik.

A beérkezett megrendeléseket a követő munkanapon adjuk át szállító partnerünknek. A szállítási idő 2-3 munkanap (raktáron lévő termékek esetében).

A szállítás díja az ország különböző területeire eltérő lehet.

A termékek visszaküldése:

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Mike Production Kft, meglévő jegyzőkönyv ellenében díjmentesen kicseréli. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse munkatársainkat a “Kapcsolat” menüpont alatti elérhetőségek egyikén.

A vásárlástól való elállás joga:

A megrendelő a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket.

Ha azonban az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

Megrendelés módosítása, törlése:

Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig (a rendelés leadását követően 1 napig) megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására a “Kapcsolat” menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül.

A megrendelés utólagos módosítására csak e-mailben, vagy telefonon kerülhet sor.

Adattovábbítás:

Tudomásul veszem, hogy a Turbo Medical adatkezelő által a turbohair.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, vásárlás összege. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Adatvédelem:

Az webáruház használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a futárszolgálatnak átadott kiszállításhoz szükséges információk.

A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.