HAJBEÜLTETÉS BUDAPEST – INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁVAL A KOPASZODÁS ELLEN

Professzionális hajbeültetés Budapesten: magánklinikánk több, mint 10 év tapasztalatával és szakértelmével kínál esztétikai beavatkozásokat. Exkluzív környezet, korszerű technológia és garantált eredmény – ezek jellemzik legjobban a Turbohair hajdiagnosztikai és hajbeültetési központot Budapesten.

Cikkünkben bemutatjuk, hogy mikor segíthet Önnek a hajbeültetés és miként érdemes felkészülnie rá: szerezze vissza mihamarabb megszokott hajviseletét!

ISMERJÜK MEG A HAJBEÜLTETÉS KIVÁLTÓ OKÁT: EZ ÁLL A KOPASZODÁS HÁTTERÉBEN

Nincs külső jel, amely látványosabban jelezné a fiatalságunk végét, mint a haj változása. Az ősz vagy hiányos fejtető félreérthetetlen üzenetet közvetít a külvilág felé: aki meglát minket, tudat alatt, óhatatlanul is az idősebb generációba sorol minket.

A férfiak kopaszodása az esetek 90 százalékában genetikai okokra vezethető vissza. Ha édesapja, nagyapja erősen kopaszodtak, számíthat rá, hogy előbb-utóbb Önre is ez a sors várhat.

A direkt okok leggyakrabban hormonálisak: a zavaró hajvesztésért a férfi nemi hormon, a tesztoszteron, konkrétabban ennek egyik változata, a DHT felelős.

Sajnos kockázati tényezőnek számít sokunk életvitele is: a környezetszennyezés, a stressz, a hajunkra alkalmazott egyéb samponok, lakkok, gélek mind hozzájárulhatnak a hajszálak kiszáradásához, töredezéséhez és ezzel kihullásukhoz.

De ma már nem csak az életvitelünk, hanem modern esztétikai beavatkozások kínálata is sokat jelenthet. Így nem kell lemondanunk megszokott, fiatalos hajviseletünkről! Ebben segíthet a hajbeültetés budapesti klinikánkon.

MIT TEHETÜNK A KOPASZODÁS ELLEN?

A kopaszodás legrosszabb jellemzője, hogy látszólag semmit sem tehetünk ellene – legalábbis ez volt a helyzet nagyon sokáig. Szerencsére napjainkban a folyamat már nem visszafordíthatatlan! Az esztétikai eljárások folyamatos fejlődése lehetőséget ad a változtatásra – szüleink, nagyszüleink idejében egyszerűen még nem állt rendelkezésre a technológia.

Jegyezzük meg, hajunk megőrzéséért sokat tehetünk speciális eljárások nélkül is: ha rendszeresen mozgunk, egészségesebben eszünk és a lehetőségekhez képest a legnagyobb nyugalomban élünk, a számos nyilvánvaló előny mellett a hajhullás is lelassulhat.

De a realitás azt mutatja, aki magában hordozza a kopaszodásra való hajlamot, hosszú távon csak a fejlett, új generációs esztétikai beavatkozásokban bízhat. Ezek közül a legkomolyabb eredményt a hajbeültetés adja. Ez egy életre szóló megoldás, amivel mindenki a saját régi haját kapja vissza – egy új, soha ki nem hulló formában.

hajbeültetés budapesti klinikánkon ma már bárki számára elérhető: kérjen díjmentes konzultációt!

ÍGY FEJLŐDÖTT KI A KORSZERŰ HAJBEÜLTETÉS BUDAPESTEN ÉS MAGYARORSZÁGON

Több, mint fél évszázada tudjuk azt, hogy a hajvesztést legyőzhetjük, ha a fej hátsó részén lévő, tesztoszteronra nem érzékeny hajhagymákat átültetjük a kopaszodó területre. Az első esztétikailag viszonylag elfogadható, feltűnésmentes eredményt hozó eljárás a nyolcvanas években kialakuló, napjainkban FUT néven emlegetett csíkkivételes módszer volt. Itt a hajtüszőket még csíkonként később graftonként helyezték át a tarkóról a fejtetőre. A beavatkozás után maradó vékony vonalak meglátszódtak a fejbőrön, ám ezeket a haj részben el tudta fedni.

hajbeültetési technológia fejlődési iránya innentől kezdve egyértelműbbé vált: az átültetés egyre kisebb egységekben történt, mely egyre diszkrétebb és fájdalommentesebb lett. Az áttörést a 2002-ben kifejlesztett FUE (Follicular Unit Extraction) technika jelentette: ennek során a néhány hajszálból álló graftokat már egyesével ültetették át. Az eredmény így nem csak jóval közelebb kerül a természetes hajhoz, de a látható hegesedést is hatékonyabban előzi meg.

A SHE (Single Hair Extraction) módszer egy, a hajbeültetés Magyarországon kifejlesztett módszere, de világszerte újszerűnek számító technológia. a FUE alapjait továbbfejlesztve egy még biztonságosabb és diszkrétebb megoldást nyújt.

A SHE kezeléskor használt eszköz akár egyenként is képes kinyerni a hajszálakat. Ennek köszönhetően a beavatkozás szinte teljesen nyomtalan marad – míg a FUE módszer által hagyott hegek sokszor maradandóak a fejbőrön, addig a SHE beültetés nyomai olyan aprók, hogy a haj kinövése után már szabad szemmel nem látható.

Napjainkban újabb és újabb hajbeültetési módszerek jelennek meg, melyek elősegítik a szakma fejlődését.

PROFESSZIONÁLIS HAJBEÜLTETÉS BUDAPESTI KLINIKÁNKON

Az innovatív technológiának köszönhetően az évek múlásával koránt sem kell lemondanunk a magabiztos megjelenésünkről. A hajbeültetés metódusának fejlődésével egyre eredményesebb és hatékonyabb az eljárás: hírességek sora élt az elmúlt évtizedekben ezzel a lehetőséggel, ma pedig már bárki számára elérhető az eljárás.

hajbeültetés budapesti klinikánkon exkluzív környezetben zajlik, ahol Ön kényelemben, pontos tájékoztatás mellett élvezheti az esztétikai beavatkozás előnyeit. A hajbeültetés után néhány hét regeneráció következik, majd az elkövetkező hetekben, hónapokban már figyelemmel kísérheti, ahogy újra kinőnek a saját hajszálai, visszakapja a megszokott hajviseletét. Egy ilyen lehetőség mellett nem szabad beletörődni a kopaszodó fejtető okozta kellemetlenségekbe!

Díjmentes konzultációt kérek!

A BEAVATKOZÁS MENETE – MAGÁNKLINIKÁNK SEGÍT, HOGY FELKÉSZÜLHESSEN!

Amennyiben érdekli a hajbeültetés budapesti klinikánkon, a telefonos bejelentkezést követően személyes konzultációra hívjuk Önt. Ez teljesen díjmentes és semmilyen kötelezetséggel nem jár. Az alapos vizsgálat során szakértőnk felméri haja és fejbőre állapotát, javaslatot készít a kezelési tervre, valamint minden információt az Ön rendelkezésére bocsát, ami ahhoz szükséges, hogy a hajbeültetésre felkészülhessen. Kollégánk tájékoztatja a kezelés pontos részleteiről, költségeiről és pontosan meghatározza, hogy Ön milyen eredményekre számíthat.

hajbeültetés budapesti klinikánkon két részből áll. A délelőtti órákban szakembereink kinyerik a tarkón lévő hajszálakat, délután pedig átültetik azokat a kívánt helyre. A beültetést helyi érzéstelenítéssel tesszük fájdalommentessé, sőt, közben akár kedvenc filmjével, zenéjével is kikapcsolódhat.

A HAJBEÜLTETÉS ÁRA? KÉRJEN DÍJMENTES KONZULTÁCIÓT!

hajbeültetés ára budapesti klinikánkon több tényezőtől is függ: ilyen lehet a beültetendő hajmennyiség, a donorként használt haj minősége és a kezeléskor alkalmazott technológia. Magánklinikánk a kezelés árát mindig egyénileg határozza meg, a pontos díjat pedig az előzetes konzultáció során állapítjuk meg.

NEM KIVÁLTSÁG, BÁRKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ A HAJBEÜLTETÉS: KORSZERŰ ESZTÉTIKAI ELJÁRÁS A MAGABIZTOS MEGJELENÉSÉRT

hajbeültetésre sokan prémium technológiaként tekintenek – ez olyan értelemben igaz is, hogy a módszer használói között számtalan sztár, híresség és olyan ember található, akiknek a nyilvánosság miatt fokozottan kell ügyelniük a külsejükre.

Ezzel együtt a kezelés ma már széles körben is elérhető. Az első benyomás nem csak akkor fontos, ha tömegek előtt kell nap mint nap szerepelnünk – a magabiztos, fiatalos megjelenés megléte az egész életünket, sikerességünket befolyásolja, így ezért tenni mindenki számára megtérülő befektetés. Felkészült, szakértő kollégáinkkal várjuk Önt hajbeültetésre budapesti, exkluzív magánklinikánkon:

Kérjen állapotfelmérést és lépjen előre a dús haj felé!

Leave a reply