ismerje meg magánklinikánk szolgáltatását!

Professzionális hajbeültetés férfiaknak

A hajbeültetés férfiaknak egy exkluzív esztétikai eljárás. Ha Önnek is gondot okoz a kopaszodás, akkor fontos tudnia, hogy nincs egyedül. A probléma ma már orvosolható, ismerkedjen meg a hajbeültetés lehetőségével!

Hajbeültetési szolgáltatásunk 2021. december 1-jétől érhető el.

nem visszafordíthatatlan a kopaszodás

Férfi kopaszodás: Önt is érinti?

Ahogy múlnak az évek, a hajhullás egyre nehezebben kerülhető el. A férfiak 30 százaléka már 30 éves korára jelentős hajvesztést tapasztal, ez a szám 40 évre 40 százalékra, 50 évre 50 százalékra emelkedik.

A kopaszodás az önbizalomra mér súlyos csapást a férfiak jelentős részénél. Nem csoda, hiszen a dús haj elvesztését a legtöbben az ifjúság elmúlásához kötik, ráadásul egy olyan változásról beszélünk, amire látszólag semmilyen ráhatásunk nincs.

A fiatalos megjelenés összefügg a magabiztossággal, ami sikert hozhat a munkában, a magánéletben, de még álláskereséskor is: hasonló képességű jelentkezők közül a cégek ugyanis általában a fiatalabbat részesítik előnyben. A ritkuló haj pedig a valódi életkorunknál idősebbnek láttat minket egy külső szemlélő számára.

Az Amerikai Bőrgyógyászati Akadémia felmérése szerint a hajvesztés a férfiak háromnegyedének okoz önértékelési problémát. Az önkép romlása pedig megint csak visszahat arra, hogy mennyire tudunk sikeresek lenni a mindennapokban. Épp ezért ma már egyre gyakoribb a hajbeültetés férfiaknál!

kopaszodás ellen férfiaknak
férfi hajbeültetés

Hajbeültetés férfiaknak

Magabiztos, akár évekkel fiatalabb megjelenés

A kopaszodás ellen a férfiaknak több megoldás is kínálkozik. Dönthetnek úgy, hogy felvállalják a hajvesztést, és olyan frizurát kezdenek el hordani, amely ezzel együtt is stílusos, rendezett és férfias sármot fejez ki – gondoljunk csak Bruce Willis-re vagy Jason Stathamre. De azt talán kimondhatjuk, hogy a kopaszodás jóval több férfi önképének ártott, mint ahányan előnyt tudtak belőle kovácsolni.

A dúsabb hajra vágyók között népszerűek az úgynevezett anti-androgén szerek, amelyek gátolják a férfias kopaszodásért felelős hormonok, az androgének képződését, ezzel pedig képesek lelassítani a hajhullás természetes folyamatát. Ezen készítmények azonban inkább csak ideiglenes sikerekre elegendők.

Szerencsére az igazán tartós megoldás ma már bárki számára elérhető. A hajbeültetés férfiaknak tartós eredményt biztosító, korszerű esztétikai eljárás. Visszaadhatja korábbi hajviseletét és mindazt, ami egy sűrű, teljes hajkoronával jár. Segítségével:
– megjelenése akár 5-10 évet fiatalodhat,
– olyan frizurája lesz, mellyel boldogan nézhet újra tükörbe
– örökre megszabadulhat a kopaszodástól – a beültetett területen haja többé nem fog hullani.

Hajbeültetési szolgáltatásunk 2021. december 1-jétől érhető el.

Segítünk a választásban!

Hajbeültetési technikák

A hajbeültetés lényege, hogy a páciens a saját haját kapja meg újra, azaz a kopaszodásra hormonálisan érzéketlen hátsó tarkórész hajtüszőit ültetjük át a ritkuló fejtetőre, forgóba vagy hajvonalba. Ennek köszönhető, hogy a kapott eredmény teljesen természetes hatást kelt: az új haj látszólag semmiben sem különbözik az eredetitől.

A FUE (Follicular Unit Extraction) a hajbeültetés jelenlegi legelterjedtebb technikája. Itt a hajszálakat kisebb egységekben, ún. graftokban nyerik ki a donorterületről és helyezik át a kopasz részekre.

A hajbeültetési technikákról bővebben
hajbeültetés férfiaknak

Van különbség női és férfi hajbeültetés között?

A női kopaszodás, hajritkulás a legtöbb esetben komoly önbizalomvesztéssel jár együtt – az egészséges, dús hajkorona a női szépség egyik alapvető attribútuma. Legyen szó örökletes kopaszodásról vagy egy egészségügyi kezelés nyomainak elrejtéséről. A hajbeültetés nőknek is elérhető, mely hatásos és tartós eredményt garantáló módszer a kopaszodás, vagy az erősen ritkuló haj rendbehozatalára.

A női hajhullás más típusú, mint a férfiaknál tapasztalt hajritkulás, mivel kopasz foltokat ritkán eredményez, inkább csak egyenletes, de feltűnő ritkulásról beszélhetünk. Az igazán jó eredményt általában több lépésben tudjuk garantálni, minden egyes hajbeültetés során egy bizonyos területre koncentrálva. Ezért és hogy a beavatkozások során megőrizhető legyen a frizura, a női hajbeültetéshez alkalmazott módszerek is eltérőek lehetnek.

A hajbeültetés tartós eredményt garantál a hölgyek számára is, az újra dús hajkorona fiatalosabb külsőt, sugárzó önbizalmat biztosít.

Időpontot kérek konzultációra

Folyamat

A hajbeültetés menete lépésről lépésre

Díjmentes konzultáció

Díjmentes
konzultáció

A telefonos jelentkezést követően személyes konzultációra hívjuk Önt klinikánkra. Itt szakértőnk megvizsgálja a haja és fejbőre állapotát, közösen átbeszéljük a kezelés időpontját és részleteit. A beavatkozást csak akkor kezdjük el, ha előzőleg úgy ítéltük meg, az eredmény valóban magas színvonalú és jelentős lesz. A felmérés természetesen kockázat- és díjmentes.

Professzionális hajbeültetés férfiaknak

Professzionális hajbeültetés férfiaknak

A reggeli órákban megérkezik magánklinikánkra. Délelőtt kinyerjük a szükséges hajszálakat, ezután pihenés következik, majd délután beültetjük a graftokat a célterületre. A kezelést érzéstelenítéssel tesszük fájdalommentessé, közben pedig akár kedvenc filmjével is kikapcsolódhat. A hajbeültetés férfiaknak általában egy-két napot vesz igénybe – a pontos részletekről természetesen már előre, a konzultáción tájékoztatjuk.

Regenerálódás

Az esztétikai beavatkozást követően 1-2 hét regenerációra lesz szükség, erre az időszakra érdemes szabadságot kivenni és a fizikai megerőltetést, sportot hanyagolni. Egyszerű, jól megtervezhető a teljes folyamat – mi végig pontosan informáljuk és felkészítjük Önt.

Hatékony megoldás kopaszodás ellen férfiaknak

A beavatkozás árát mindig egyénileg állapítjuk meg: elsősorban attól függ, hogy milyen mennyiségű haj beültetésére van szükség, illetve attól, milyen eljárással végezzük a beavatkozást. A személyre szabott ajánlatot az előzetes konzultáció során elkészítjük Önnek.

Mennyi idő kell a látható eredményhez a hajbeültetés után?

Az első, egészséges hajszálakra 4-6 hónapot kell várni: kb. fél év után az új frizura már láthatóan dúsabb lesz. A beültetett haj végső formáját a kezelés után 10-12 hónappal nyeri el – az új hajszálak innentől kezdve szabadon vághatók, és évtizedeken keresztül mindig ki fognak nőni, éppen úgy, ahogyan azt fiatal korában megszokta.

A hajbeültetés férfiaknak jelentős változást és tartós eredményt garantál. Az idő vasfoga elől nem tudunk elbújni, de hatalmas különbséget jelent, ha az évek múlása mellett megőrizhetjük a fiatalos hajviseletünket. Ragaszkodjon a magabiztos megjelenéséhez, éljen a modern lehetőségekkel!

Mitől függ a hajbeültetés ára?

A beavatkozás árát mindig egyénileg állapítjuk meg: elsősorban attól függ, hogy milyen mennyiségű haj beültetésére van szükség, illetve attól, milyen eljárással végezzük a beavatkozást. A személyre szabott ajánlatot az előzetes konzultáció során elkészítjük Önnek.

hajbeültetés menete

Bízza magát szakértőkre!

Professzionális hajgyógyászati termékek és megoldások hajklinikánkon

Klinikánkon a haja biztos kezekben van – szakembereink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az esztétikai beavatkozások terén.

Velünk nem veszíthet – az előzetes konzultáció teljesen ingyenes, és ha úgy ítéljük meg, hogy a kezelés nem hozna minden téren tökéletes eredményt, nem vállaljuk el a beavatkozást. Ne halogassa a felmérést, vágjon bele egy konzultációba és szerezzen információt arról, hogy milyen változás érhető el az Ön számára.

Magánklinikánkon egy diszkrét, professzionális miliő várja, ahol a hajgyógyászat, a hajtetoválás és a hajbeültetés terén is jártas kollégáink biztos, hogy segítenek Önnek megtalálni a megfelelő módszert a kopaszodás tünetei ellen.

Ma már nem kell tétlenül lemondani a hajkoronájáról, a modern eljárásoknak köszönhetően megőrizheti fiatalos megjelenését.

Keressen minket bizalommal: jelentkezzen díjmentes konzultációra, és mi akár 24 órán belül felmérjük haja állapotát!

Hajbeültetési szolgáltatásunk 2021. december 1-jétől érhető el.

Érdekel a hajbeültetés?

Jelentkezzen hozzánk díjmentes konzultációra, és mi akár még a mai napon felmérjük haja állapotát!

Konzultációt kérek