hajbeültetés

ÉSZREVÉTLEN FIATALODÁS, MAGABIZTOSSÁG

A HAJBEÜLTETÉS MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ, VÉGLEGES MEGOLDÁS. ISMERJE MEG!

hajbeültetés segítségével szinte észrevétlenül fiatalodhat 5-10 évet és visszanyerheti magabiztosságát, vonzerejét. Szeretné visszakapni régi önmagát? Megmutatjuk, hogy milyen tartós, hosszú távú megoldást tudunk kínálni Önnek hajbeültetési klinikánkon.

  • Hajbeültetéssel visszanyerheti a magabiztosságát.
  • A hajbeültetés eredménye a természetes hatás.
  • Megbízható és pontos tájékoztatás a hajbeültetésről.
  • Hajbeültetés terén több, mint 10 éves szakmai tapasztalat.

NEM VISSZAFORDÍTHATATLAN A KOPASZODÁS

LEGYEN MAGABIZTOS A MEGJELENÉSE, VÁLASSZA A HAJBEÜLTETÉST VÉGLEGES EREDMÉNNYEL

Hullik a haja? A kopaszodás csúnya és makacs dolog: jellegzetes, visszafordíthatatlan változás, amit mások és az Önhöz közel állók egyaránt észrevesznek, és ami ellen külső segítség nélkül sajnos nem sokat tehetünk.

Fontos tudnia, hogy ezzel a problémával nincs egyedül!

A férfiak 25-30%-a már harminc éves kora előtt kopaszodni kezd, ötven éves korára pedig 50 százalékuk elveszíti hajkoronája jelentős részét. A legtöbben mégis úgy éljük meg hajunk kihullását, hogy azzal együtt a fiatalságunk, és az azzal járó vonzerő és önbizalom került végveszélybe. Önkéntelenül is úgy érezzük, valami már sosem lesz újra ugyanolyan, mint a legszebb években volt. Szüleink, nagyszüleink generációja még tehetetlen volt, de ez többé már nincs így.

A modern hajbeültetési technikák segítségével tartósan javítható a helyzet és megszüntethető a kopaszodás.

hajbeültetés
hajbeültetés

AZ ELSŐ BENYOMÁS

A HAJBEÜLTETÉS EREDMÉNYE: TÖKÉLETESEN TERMÉSZETES HATÁS

Elon Musktól David Beckhamen át Johnny Deppig, hírességek sora nézne ki egészen máshogy, ha nem vették volna elejét a kopaszodásnak korszerű technológia segítségével. De a hatékony hajbeültetés ma már mindenki számára elérhető – valószínűleg Ön is ismer olyan stílusos férfit vagy nőt, akiről ránézésre nem mondaná meg, hogy frizurája nem teljesen a természet adománya.

Sok olyan élethelyzet van, amikor az első benyomás kulcsfontosságú: az ismerkedéstől kezdve az állásinterjúkon át az üzleti tárgyalásokig. Ne mondjon le a fiatalos megjelenéséről, legyen újra magabiztos, céltudatos és mérje fel a korszerű lehetőségeket!

A hajbeültetési klinikán szakértő orvosaink támogatják abban, hogy a modern esztétikai eljárásoknak köszönhetően visszaszerezze korábbi, megszokott természetes hajviseletét.

HAJBEÜLTETÉS KISOKOS

ISMERJE MEG A HAJBEÜLTETÉSI TECHNIKÁKAT!

Bármelyik módszer mellett dönthetünk, de tudnunk kell, hogy mi az, amit a hajbeültetéssel el szeretnénk érni és ehhez milyen minőségű hajállománnyal rendelkezünk. Szakértőink személyes, vagy online konzultáció alkalmával segítenek a helyes döntésben. Munkatársaink több mint 12 év tapasztalattal rendelkeznek a hajbeültetés területén. Forduljon hozzánk bizalommal!

STANDARD F.U.E. HAJBEÜLTETÉS

A hajhullást a tesztoszteron egyik változata, a DHT nevű hormon okozza, mely a férfilét egyik legmeghatározóbb hormonja. A hajbeültetés, mint beavatkozás valójában a haj-átrendezést, átültetést jelenti: lehetősége annak köszönhető, hogy a természetes hajvesztés a fej oldalsó és hátsó részén levő hajhagymákat nem érinti, ezek a hagymák ugyanis teljesen immunisak a DHT támadásaira.

A FUE (Follicular Unit Extraction) eljárás során a tarkón levő dús hajterületről ültetünk át graftokat (hajtüszőket) a kopaszodó területre. Ez a hajbeültetés leggyakoribb, nemzetközileg elterjedt módszere. A FUE módszer hátránya, hogy az átültetéshez használt tűk viszonylag nagyok (0.9-1.2mm), és tartós, nehezebben gyógyuló sebeket hagyhatnak maguk után a fejbőrön.

 Az újabb, prémium hajbeültetési technikák ezért arra törekednek, hogy a természetesebb hatást, kisebb tűk használatával érjék el, így lerövidítve a gyógyulási időt, a beavatkozást pedig szinte észrevehetetlenné tegyék a donor területen.

PRÉMIUM F.U.E. HAJBEÜLTETÉS

Egy újabb technológia. Újítása, hogy az átültetés itt hajszálcsoportonként és hajszálanként is történhet kisebb méretű tű segítségével (0.6-0.8mm), így a beavatkozás szinte észrevehetetlen marad a donorterületen, valamint a gyógyulási idő is jóval rövidebb. A hajszálankénti beültetésnek köszönhetően ennél a módszernél természetesebb hajbeültetési eredményt lehet elérni, szebb hajvonalat lehet kialakítani. Míg a hagyományos FUE módszerrel végzett beavatkozás hegei sokszor még évek múlva is látszódhatnak a fejbőrön, addig a Prémium F.U.E módszernél alkalmazott eszközökkel, ezek az apró pontok szabad szemmel alig észrevehetők.

F.U.E. SAFE SYSTEM HAJBEÜLTETÉS

Klinikánkon a gépi hajkivétel egyaránt elérhető. A módszer legfontosabb különbsége más technikákhoz képest, hogy egy speciális eszközt használunk a beültetéshez, így félig automatizált a hajbeültetés. Ez a készülék alapvetően az orvos munkáját könnyíti meg, de a páciensek számára így rövidebb, kényelmesebb a beavatkozás.

hajbeültetés

ALKALMAS VAGYOK?

HAJBEÜLTETÉS – KINEK AJÁNLJUK?

Minden ember haja más, emiatt eltérő problémák merülhetnek fel, ezért elsőként felmérjük a haja és fejbőre, valamint egészsége állapotát, meggyőződünk arról, hogy alkalmas-e Ön a beavatkozásra, illetve hatékony lesz-e Önnél a hajbeültetés.

Ezért az első lépés minden esetben egy személyes konzultáció magánklinikánkon, melynek során szakembereink megvizsgálják haja és fejbőre állapotát, majd véleményt adnak a hajbeültetés megkezdésével kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy a beavatkozást csak akkor kezdjük el, ha meggyőződtünk arról, hogy magas színvonalú eredményt és jelentős változást tudunk garantálni Önnek.

Előfordulnak azonban olyan esetek is, amikor nem ajánljuk a hajbeültetést: Például a haja annyira ritka, hogy a tarkón lévő dúsabb területen kevés a hajtüsző az átültetéshez, vagy amennyiben a hajvesztést olyan ritkán előforduló egészségügyi tényező okozza, amely a graftok sikeres beépülését is megakadályozná. Amennyiben a páciens túl fiatal és a kopaszodás korai szakaszában van, javasolhatjuk, hogy később kerítsen sort a beavatkozásra, amikor már végleges eredményt tudunk elérni.

Kérje bátran személyes konzultációnkat és mi pontosan tájékoztatjuk a lehetőségekről, segítünk kiválasztani a megfelelő megoldást az Ön számára!

FOLYAMAT

A HAJBEÜLTETÉS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

hajbeültetés

HAJBEÜLTETÉS, SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓVAL

A legelső lépés a szakértőnkkel folytatott konzultáció, ahol felmérjük a lehetőségeket és minden részletről személyre szabottan tájékoztatjuk. Ön pontos képet kap a beavatkozás menetéről, a költségekről és a várható eredményekről is, kötelezettség- és díjmentesen.

hajbeültetés

MI TÖRTÉNIK PONTOSAN A HAJBEÜLTETÉSEN?

A beavatkozás két részből áll: a graftokat előbb kinyerik a tarkón levő donor területről, majd beültetik a kívánt helyre. A graftok kinyerése és áthelyezése speciális eszközzel történik, amely annyira kicsi, hogy szinte semmilyen nyomot nem hagy maga után.

hajbeültetés

MI A BEAVATKOZÁS MENETE?

Legtöbbször egy, vagy két napot vesz igénybe és reggeltől délutánig tart. A klinikára Ön reggel érkezik meg: ezt követően a délelőtti órákban kinyerjük a szükséges hajszálakat, délután pedig átültetjük azokat. A hajbeültetés során helyi érzéstelenítést alkalmazunk, a maximális kényelem érdekében pedig a kezelés közben több szünetet is tartunk. A beavatkozás közben zenét hallgathat vagy megnézheti kedvenc filmjeit is.

hajbeültetés

A SZÉP HAJ TÖBBÉ NEM KIVÁLTSÁG!

HAJBEÜLTETÉS NŐKNEK ÉS FÉRFIAKNAK EGYARÁNT

Bár kevesen beszélnek róla, a kopaszodás korántsem csak a férfiakat érinti. A nők kétharmada tapasztal valamilyen mértékű hajvesztést élete során – jellemzően a fejtető egész területén egyformán jelentkezik a haj látható ritkulása, elvékonyodása. Ugyan a teljes kopaszság nem jellemző, az erős hajritkulás gyakori probléma, amely a hölgyek önbizalmát negatívan befolyásolja. Napjainkban a korszerű hajbeültetési technológia több dologban is segítséget jelenthet: Például egészségügyi vagy esztétikai beavatkozások nyomainak elrejtésében, a hajvonal feltöltésében. Így egyre népszerűbb lehetőség a hajbeültetés nőknek is.

Fontos, hogy a hölgyek esetén az egyszeri hajbeültetés általában nem nyújt megfelelő eredményt: minden beavatkozás során egy konkrét, kisebb területre érdemes koncentrálni. Így több lépésben kerül kialakításra a látványos és egyenletesen dús, új hajkorona. Előfordul, hogy bizonyos esetekben a hajvonal mögötti rész sűrítése már megoldja az esztétikai problémát, hiszen ezzel az arc megszépül, visszanyerhető a korábbi megjelenés. Érdemes megfontolni ezt az opciót is, hiszen a fejtető felső harmadán, a hajvonal mögötti rész feltöltése viszonylag kevés, már 3500-4000 hajszál átültetésével sűríthető.

A tökéletes, dús haj nem csak adottság kérdése, és nem is a fiatalok kiváltsága: egy fantasztikus lehetőség, ami ma már mindenki előtt nyitva áll. Segítségével azt sugározhatjuk magunkról: továbbra is vonzók és elegánsak vagyunk, törődünk az igényes megjelenésünkkel.

MIRE SZÁMÍTHAT?

VÁLASSZON PRÉMIUM HAJBEÜLTETÉSI ÉS HAJGYÓGYÁSZATI SZOLGÁLTATÁST AZ ESZTÉTIKAI KEZELÉSEK ÉLVONALÁBÓL

hajbeültetés

HAJBEÜLTETÉSSEL VISSZANYERHETI A MAGABIZTOSSÁGÁT

Új hajszálak, új élet, megújult önbizalom, új megjelenés. Készüljön fel rá, hogy a tükörben egy régi ismerőst fog látni és a valódi koránál 5-10 évvel fiatalabbnak fogják látni.

hajbeültetés

A HAJBEÜLTETÉS EREDMÉNYE A TERMÉSZETES HATÁS

A beültetett haj teljesen természetes és valódi hatást kelt – nem csoda, hiszen ez az Ön valódi haja, saját hajhagymáiból.

hajbeültetés

MEGBÍZHATÓ ÉS PONTOS TÁJÉKOZTATÁS A HAJBEÜLTETÉSRŐL

Már a megelőző konzultáción is pontosan és alaposan tájékoztatjuk Önt a beavatkozás minden részletéről és a garantált, tartós eredményről.

hajbeültetés

HAJBEÜLTETÉS TERÉN TÖBB MINT 10 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Magánklinikánk alapítói a szakma veteránjai, akik évtizedek óta vezető hajbeültetési klinikákat igazgatnak, és nevükhöz több saját, szabadalmaztatott termék, eljárás is fűződik.