HAJGYÓGYÁSZAT BUDAPEST

KORSZERŰ HAJGYÓGYÁSZAT BUDAPEST SZÍVÉBEN A 13. KERÜLETBEN

A TurboHair hajgyógyászati klinika Budapesten több éves szakértelemmel és tapasztalattal várja Önt. Ebben a cikkünkben körbejárjuk, hogy mivel foglalkozik a hajgyógyászat és miben tud segíteni Önnek, valamint bemutatjuk prémium hajklinikánk szolgáltatásait, az általunk alkalmazott vizsgálati módszereket. Tartson velünk!

MIVEL FOGLALKOZIK A HAJGYÓGYÁSZ?

Önt is érinti a hajhullás, hajritkulás vagy a fejbőr valamely más problémája, de nem tudja, pontosan milyen típusú segítségre lenne szüksége? A hajgyógyász akkor kerül képbe, amikor a fodrász már nem elég a helyzet kezelésére. Univerzális szakember, aki nem csak kezelést kínál a haj és fejbőr különböző gondjaira, de sikerrel fel is fedi a háttérben rejlő okokat.

A hajgyógyász, más néven trichológus vagy hajspecialista, gyakran egészségügyi végzettséggel rendelkezik, ám a hajgondozás, hajápolás terén is képzettnek kell lennie. Feladata, hogy megállapítsa, pontosan mi okozza a hajjal kapcsolatos problémákat, majd összeállítsa az ennek megfelelő, személyre szóló kezelést.

A hajat érintő kellemetlenségeknek számos különböző oka lehet. A hajhullás gyakran genetikai és hormonális eredetű, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne akár természetes gyógyszeres kezeléssel, akár táplálkozási, életmódbeli változásokkal komoly eredményt elérni az ellene zajló küzdelemben. A hajdoktor szerepe, hogy ebben tudományos és szakmai alapon segítséget nyújtson Önnek. Számoljon le a hétköznapokat megkeserítő kellemetlen tünetekkel és élvezze az egészséges haj nyújtotta magabiztos megjelenést!

Szeretnék állapotfelmérést kérni!

HAJANALÍZIS, HAJDIAGNOSZTIKA – HAJGYÓGYÁSZAT BUDAPESTEN

A hajgyógyászat általános módszere a hajanalízis vagy hajdiagnosztika. A kezelés során a hajspecialista először elbeszélget Önnel és meghallgatja a panaszait – sokszor már ennyi is elég ahhoz, hogy a diagnózis alapjait lefektesse.

Ezt követően kezdődik a mikrokamerás vizsgálat, ahol még többet megtudunk a probléma hátteréről. Ennek során kollégánk az Ön fejbőrét több mint százszoros nagyításban vizsgálja, a külön erre a célra fejlesztett kamera segítségével.

A fejbőr és a hajszálak apró részletei sok mindenről árulkodnak a hajgyógyász számára. A haj rendellenességei adódhatnak akár a rossz táplálkozásból, stresszes életvitelből, vagy akár valamely háttérben megbúvó, diagnosztizálatlan belső szervi betegségből. Nem ritka, hogy egy komoly, a hajhoz látszólag nem kapcsolódó szervi problémát éppen egy hajgyógyászati vizsgálat tesz láthatóvá.

A vizsgálat semmilyen kellemetlenséggel nem jár az Ön számára – a kamerát egyszerűen csak végighúzzák néhányszor a fejbőrön, miközben Ön egy székben pihen. Ha szeretné, akár nyomon is követheti a vizsgálatot egy monitoron!

Érdekli? Hajgyógyászatunk Budapest 13. kerületében található: itt várják Önt kollégáink egy személyes felmérésre, konzultációra, melyre előzetes bejelentkezés szükséges.

MIBEN SEGÍTHET ÖNNEK A HAJDIAGNOSZTIKA?

A haj problémái sokszor azért olyan nehezen kezelhetők, mert megfelelő szakértelem nélkül nehéz megfejteni a háttérben lévő okokat. Ezért ha a hajával komolyabb, már kívülről is látható gondok lépnek fel, érdemes először hajgyógyászhoz fordulni, aki a problémákat gyökerénél ragadja meg.

Akár kopaszodik, akár a haj száradása, töredezése, elvékonyodása vagy ritkulása okoz kellemetlenséget, már sokkal beljebb vagyunk, ha a kezeléshez elfogadjuk egy hozzáértő személy segítségét. Sokszor már egy egyszerű életmódváltás is segíthet. Ezen felül pedig a hajgyógyász olyan gyógynövényes készítményeket is felírhat nekünk, amelyek kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak, és kifejezetten a problémás haj és a fejbőr kezelésére fejlesztették ki őket.

Érdekel a hajdiagnosztika, konzultációt kérek!

MILYEN KEZELÉSI LEHETŐSÉGEK NYÍLNAK A HAJANALÍZIST KÖVETŐEN?

A hajdiagnosztikai kezelés lezárultával budapesti klinikánk trichológus szakembere terápiás javaslatot tesz Önnek. A kúra az általános tanácsok mellett magában foglalja a természetes hatóanyagokat alkalmazó hajgyógyászati készítményeinket. Ezek olyan különleges, prémium termékek, amelyekkel komoly eredményeket érhetünk el a haj egészségének visszanyerésében, a fejbőr gyógyulásában.

A hajgyógyászat árát – hasonlóan az összes többi kezelésünkhöz – személyre szabottan állapítjuk meg, a  megfelelő terápiát mindig egyedileg határozzuk meg.

A hajgyógyászat Budapest 13. kerületében található magánklinikánkon, exkluzív környezetben érhető el. A kezeléseinket azoknak ajánljuk, akik valamilyen, a hajukat vagy fejbőrüket érintő problémát tapasztalnak, legyen szó hajritkulásról, hajhullásról, a hajszálak elvékonyodásáról, töredezéséről, viszkető fejbőrről vagy kopaszodásról.

A genetikai eredetű hajhullás kezelésében is számíthat hajgyógyászati klinikánkra. A kezdeti problémák elfedesében a segítségünkre lehet egy fejbőr mikropigmentáció, avagy a hajtetoválás. Ha pedig a kopaszodás már annyira kiterjedt, hogy a hajgyógyászat és a hajtetoválás eszközeivel már nem lehet rajta segíteni, eredményes végső megoldást a hajbeültetés adhat.

Az ilyen kezelés során a tarkóján lévő, kopaszodás által nem érintett hajhagymákat ültetjük át a célterületre, ezáltal megszüntetve a hajhullást. Ez valamivel komolyabb ráfordítást igényel, azonban egyszeri kiadásról van szó, amiért cserébe egy életre megszabadulhatunk a kopaszodás okozta problémától és visszakaphatjuk korábbi, fiatalos megjelenésünket.

TURBOHAIR MAGÁNKLINIKA – EXKLUZÍV HAJGYÓGYÁSZAT BUDAPESTEN

A TurboHair egy budapesti hajgyógyászati központ, ahol hajspecialistáink élvonalbeli technológiákat alkalmazva a hajat érintő valamennyi problémára választ és megfelelő kezelést adnak.

A modern esztétikai beavatkozásoknak köszönhetően a fejbőr és a haj változásai ma már nem visszafordíthatatlan folyamatok. Mindenki számára elérhető a lehetőség, hogy olyan frizurája legyen, amilyet csak szeretne, a fiatalkori adottságainak figyelembevételével.

Tudjuk, hogy a dús, egészséges haj mennyit számít a megnyerő, magabiztos benyomás kialakítása szempontjából. Célunk, hogy a vonzó, fiatalos külsőt a legmagasabb színvonalon, egy életen át biztosítsuk Önnek: az eredményekről Budapest kiváló hajgyógyászai gondoskodnak.

Szolgáltatásaink a hajbeültetés, hajtetoválás, valamint hajgyógyászat Budapesten.

A felsorolt kezelések alkalmasak a haj egyre komolyabb problémáinak orvoslására – összességében szinte nincs olyan hajkorona, amelyen ne tudnánk javítani. Ha Budapesten hajgyógyászatra van szüksége, hívjon minket, és mi alapos szakvéleményt készítünk állapotáról, majd kiválasztjuk Önnek a legmegfelelőbb kezelést.

Leave a reply