TurboHair hajklinika

Hajtetoválás, korszerű fejbőr mikropigmentáció

A hajtetoválás vagy mikropigmentáció diszkrét, innovatív megoldást jelenthet a kopaszodással szemben.
Ha szeretne sűrű hajat, sportos, borostás viseletet egy egyszerű, rövid kezeléssel, akkor a legjobb helyen jár. Ismerje meg magánklinikánk hajtetoválási szolgáltatását és legyen újra fiatalos.

Küzd a kopaszodás ellen vagy épp hegeket tüntetne el?

A fejbőr mikropigmentáció, avagy a hajtetoválás

A hajhullással nincs vége a világnak – de még csak a fiatalos megjelenésnek sem. A stílusos frizura a jó megjelenés egyik kulcsfontosságú eleme, de szerencsére ma már korszerű esztétikai eljárások gondoskodnak arról, hogy egy ilyen fontos témában ne a hormonjai, vagy az életkora döntsenek Ön helyett.
Ha nem szeretne lemondani sűrű hajáról, sportos, borostás hajviseletéről az évek múlásával sem, akkor hajtetoválás egy tökéletes megoldás.

A kozmetikai hajtetoválás a kopaszodó hajat sűrűvé, a teljesen kopasz fejet pedig divatosan borostássá varázsolja. A mikropigmentáció kifejezés onnan ered, hogy a kezelés során a bőrre sok apró, különálló apró hajszál kerül. A tetovált fejbőrt innentől kicsi, realisztikus megjelenésű tetoválások borítják, a fejhez simuló buzz cut frizura alakjában.

Akár csak nemrég kezdett el kopaszodni, akár már hajának egy jelentős része hiányzik, a hajtetoválás diszkrét, látványos és azonnali eredményt ad. A fejtetőn található kopaszodó folt, a ritkuló haj tökéletesen elfedhető ezzel a technikával. A tetoválás olyan élethű, hogy külső szemlélő nem mondja meg, hogy nem valódi hajjal áll szemben – sőt, az új frizura még külön sikert is arathat.

Szeretnék többet tudni a hajam állapotáról!
hajtetoválás
hajtetoválás budapest

Miben tér el ez a hagyományos tetoválástól? Ki végezhet mikropigmentációt?

A hajtetoválás csak részben hasonlít a hagyományos, szalonban készülő tetoválásra: itt spceliálisan erre a célra kifejlesztett festékanyaggal kezeljük a bőrt, esztétikai céllal. Ezzel együtt a két eljárás bizonyos értelemben ellentétes, hiszen a klasszikus tetoválások inkább díszítenek, míg a hajtetoválás elrejt.

Eltünteti a hajhullás nyomait és a frizurának valódi hatást kölcsönöz.

A kezelést egy személyes, professzionális konzultáció előzi meg. Alaposan megvizsgáljuk fejbőre és a haja állapotát, felmérjük a kopaszodás lehetséges menetét és csak ezt követően ajánlunk Önnek egy kezelési tervet, az egészségét és a természetes hatású megjelenést szem előtt tartva. A megbeszélés és közös tervezés garantálja, hogy az eredménnyel Ön évek múlva is elégedett lesz.

A hajtetoválás színe mindig csak az Ön eredeti hajával megegyező színű lehet, így lesz a hatás valóban tökéletes és feltűnésmentes. A tetoválószalonokban látott eszközökhöz képest a hajtetoválás más típusú berendezést igényel, ebből következik, hogy a kozmetikai és a hagyományos tetoválás módszereivel nem lehet igazán szép eredményt elérni a fejbőr mikropigmentáció terén. A parányi pöttyök és vonalak miatt kisebb eszközre, kifinomultabb munkára van szükség.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a beavatkozás minimális kellemetlenséggel jár: a gépi hajtetoválás azoknak is jó megoldás lehet, akik a tetoválótűtől ódzkodnak. A kezelés során speciális, külön erre a célra kifejlesztett gépet és különleges tintát használunk.

Megváltozott a haja?

Mikor érdemes hajgyógyászhoz fordulni?

Úgy érzi, a fodrász már nem elég ahhoz, hogy a haja a megszokott állapotát visszanyerje? Hullani kezdett a haja, esetleg elvékonyodtak a hajszálai vagy szokatlan tüneteket tapasztal a fejbőrén?

Ha megváltozott a haja, fejbőre állapota és nem találja az okokat, akkor érdemes szakemberhez fordulni.

Sokan ilyenkor öndiagnózisba kezdenek az interneten megtalálható információk alapján, de a várt eredmények általában elmaradnak. Ha a haját érintő problémákat hatékonyan és időben szeretné kezelni, érdemes minél hamarabb egészségügyi szakemberhez fordulni, aki korszerű technológiával és tudással segíthet.

Hívás időpontfoglaláshoz

Milyen problémákra ad megoldást a hajtetoválás?

Kopaszodás

Kopaszodás

A hajtetoválás minden esetben sokat segíthet. A rövid, fejtetőt épp hogy csak beszínező hajstílus nagy népszerűségnek örvend a kopaszodó férfiak körében. Ez nem véletlen, hiszen a ritkuló haj rövidre nyírt frizurával gyakran előnyösebb, ám a visszahúzódó hajvonal így is meglátszik. A hajtetoválás után a külső szemlélők azt fogják hinni, haja egyszerűen a divat miatt ilyen – a katonás hajviselet tökéletesen illeszkedik a sportos stílushoz!

Hajsűrítés

Hajsűrítés

Ha a haj folyamatosan ritkul, de még a teljes fejtetőt betölti, az összkép sok esetben épp olyan zavaró, mint erősebb kopaszodás esetén lenne. A hajtetoválás abban segít, hogy haja továbbra is sűrűnek és egészségesnek hasson. Az optikai hajsűrítés jó megoldás hajritkulással küzdő, változó korban levő nők számára, akik szeretnék megőrizni fiatalságuk üde, természetes megjelenését.

Az eredmény tartóssága érdekében a hajsűrítő mikropigmentációt érdemes együtt alkalmazni a klinikánkon elérhető természetes, gyógynövényes, kopaszodást gátló kozmetikumokkal.

Hegesedés

Hegesedés

A hajtetoválás akkor is jó megoldás, ha egy korábbi baleset, bőrbetegség vagy beavatkozás miatt keletkezett heget, vagy hajhiányt szeretne elrejteni. A mikropigmentációs beavatkozás segítségével gyorsan és egyszerűen visszaszerezheti korábbi, természetes megjelenését, a hajtetoválás elfedi a hegeket, sebhelyeket.

Érdekel a lehetőség
hajtetoválás rövid haj

Mire számíthat?

Hogyan zajlik a hajtetoválás? Mi történik a kezelés után?

A mikropigmentációs kezelés általában 2-3 alkalomból áll. A hajtetoválás fájdalommentes és biztonságos, a fejbőrre felvitt minta annyira sűrű, hogy némi pihentetésre mindig szükség van a befejezés előtt. Az első 2 alkalom között így kb. 1 hét, az esetleges harmadik alkalom előtt pedig további 2 hét szünetet iktatunk be, az Ön kényelme érdekében.

A hajtetoválás nagy előnye, hogy a kezelés befejezése után szinte egyáltalán nem kell várni az eredményre. Nincsenek hegek, nincs várakozás az új hajszálakra: a megfelelő színárnyalat kialakulásához akár csak néhány napra, de legfeljebb néhány hétre van szükség. Ezt követően egy új, fiatalosabb külső vár minket a tükörben!

A beavatkozás utáni néhány napban ezzel együtt a fejbőrt kímélni kell. Ebben az időszakban tehát nem ajánlott hajat mosni, kapargatni a frissen tetovált, gyógyuló területet. Pihenjünk sokat, sport, fizikai munka, vagy egyéb izzasztó tevékenységek nélkül és vigyázzunk az erős napfénnyel.

Vegye elejét a kopaszodásnak!

Mennyire tartós megoldás a hajtetoválás?

A hajtetoválás körülbelül 2-4 évig őrzi meg a kezeléskor kapott formáját. Ennek oka, hogy a festék a bőr felső rétegébe kerül, így egy idő után kopni kezd. A pontos tartósságot a pigmentáció színe, sűrűsége és a kapott UV fény mennyisége, valamint az ügyfél életmódja nagymértékben befolyásolja.

Ha a mikropigmentáció megkopása után ismét dúsabb hajat szeretnénk, a kezelést megismételhetjük, a haj változásainak megfelelően korrigálva. Ha pedig végső megoldásra vágyunk, választhatjuk a hajbeültetés lehetőségét: ez komolyabb ráfordítást igényel, ám a beavatkozás során a saját hajhagymáinkat kapjuk vissza, természetes megoldással megszüntetve a kopasz foltokat.

Magánklinikánk exkluzív környezetben és magas sztenderdek mellett végez hajtetoválást férfiaknak és nőknek Budapesten. Több éves szakmai tapasztalattal várjuk Önt. A haját érintő esztétikai eljárások terén átfogó megoldásokat kínálunk: a hajgyógyászat és a hajbeültetés terén is számíthat ránk!

Ha úgy érzi, a hajhullás, kopaszodás problémát okoz Önnek a mindennapokban, hívjon minket és közösen megkeressük, melyik beavatkozás illik a legjobban az Ön állapotához, elképzelésihez.

Érdekel a lehetőség!
gépi hajtetoválás

Küzd a kopaszodás ellen
vagy hegeket tüntetne el?

Mindkét esetben segíthetünk egy innovatív technológiával: a hajtetoválással, mikropigmentációval.

Érdekel a lehetőség!