TurboHair Medical hajbeültetés munkatársak

A KLINIKÁNKRÓL

CÉLKITŰZÉSÜNK

A TurboHair medical csapata a minőségi és korrekt szolgáltatást tűzte ki célul a hajbeültetés és a hajgyógyászat területén. Fontos számunkra, hogy mindenfajta problémára tudjunk megoldást találni.

  • 15 év tapasztalat, maximális szakértelem a hajbeültetés területén.
  • Modern, világszínvonalú eszközpark és műtő.
  • Hajhullás teljes körű kezelése innovatív technológiákkal.
  • Szolgáltatásainkra írásos garanciát vállalunk

INTÉZMÉNYVEZETŐ

LADICS JÓZSEF

Elsődleges célom, hogy klinikánk a hajbeültetési eljárások területén a legmagasabb minőséget képviselje, mind a kiváló szolgáltatási színvonal, mind a páciensek elégedettsége terén. Személyes elkötelezettségem, hogy minden páciensünk magabiztosan és elégedetten távozzon, tudva, hogy a legjobb kezekben volt. Csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy pácienseinkkel a lehető legjobb eredményeket érjük el, a kezdeti konzultációtól kezdve a gyógyulási folyamaton át, egészen a végső eredményekig.

hajbeültetés

ORVOSAINK

DR. BAKA ZSÓFIA

2016-ban a Semmelweis Egyetemen szereztem általános orvosi diplomát. Ugyanebben az évben kezdtem el hajbeültetéssel foglalkozni egy budapesti magánklinikán. Jelenleg a Turbohair Medical csapatát erősítem. Munkám során minden egyes ügyfélre külön kihívásként tekintek, mivel mindenki saját történettel, elképzeléssel és elvárással érkezik klinikánkra. Úgy gondolom, hogy a hajbeültetés legfőbb célja az önbizalom növelése és ezáltal az életminőség javítása, amiben legjobb tudásom szerint próbálok segíteni minden kedves ügyfelünknek.

hajbeültetés

ORVOSAINK

DR. RAJKÓ GERGŐ ATTILA

Általános orvosi diplomámat 2022-ben, a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem. Tanulmányaim során mindig is vonzott a műtéttan és a manualitás világa, ezért már az egyetemi éveim alatt is érdekelt a hajbeültetés. Az orvosi tevékenység során fontosnak tartom az egyénre szabott, ügyfélközpontú hozzáállást, a precizitásra való törekvést, illetve a részletek iránti fogékonyságot, ezért magam is igyekszem folyamatosan fejlődni ezekben a készségekben. Hiszem, hogy munkámmal és szakmai fejlődésemmel sokakat hozzásegíthetek vágyott külsejük visszanyeréséhez és ezáltal az elégedett, magabiztos megjelenéshez. Célom, hogy minden egyes ügyfelünknek a tőlem telhető legnagyobb odafigyeléssel, kedvességgel és pontossággal segítsek ennek elérésében.

hajbeültetés orvosaink

ORVOSAINK

DR. KOCSIS ÁDÁM

A dús haj ma természetes és ez döntés kérdése. Lehetőségek tárháza áll ma rendelkezésre ennek a problémakörnek a kezelésére. Cégünk erre szakosodott, profi orvosi csapatunk segít abban, hogy mindenki megtalálja célját és lehetőségét a TurboHair szolgáltatásai között. Minőségi hajbeültetést kínálunk több éves tapasztalattal. Orvosaink rendszeresen vesznek részt nemzetközi konferenciákon, hogy naprakész tudással rendelkezzünk. TurboHair, a haj megújulásának új dimenziója.

hajbeültetés

HAJBEÜLTETÉSI SZAKASSZISZTENS

BENKOVICS BARBARA TÍMEA

hajbeültetés

HAJBEÜLTETÉSI SZAKASSZISZTENS

MOLNÁR BARBARA

hajbeültetés

HAJBEÜLTETÉSI SZAKASSZISZTENS

SASSI SARAH

hajbeültetés

KÉPEK A KLINIKÁRÓL