hajbeültetés

A KLINIKÁNKRÓL

CÉLKITŰZÉSÜNK

A TurboHair medical csapata a minőségi és korrekt szolgáltatást tűzte ki célul a hajbeültetés és a hajgyógyászat területén. Fontos számunkra, hogy mindenfajta problémára tudjunk megoldást találni.

  • 15 év tapasztalat, maximális szakértelem a hajbeültetés területén.
  • Modern, világszínvonalú eszközpark és műtő.
  • Hajhullás teljes körű kezelése innovatív technológiákkal.
  • Szolgáltatásainkra írásos garanciát vállalunk

CEO

SÓS MIKLÓS VILMOS

Már igen korán, 2004-ben elkezdtem foglalkozni hajgyógyászattal. Mindig is érdekelt ez a téma, hiszen személy szerint nagyon is érintett voltam benne. Egyetem elvégzése után, 2008-ban társtulajdonosként alapítottam meg első hajbeültetéssel foglalkozó klinikánkat Magyarországon, amit több mint tíz évig igazgattam. Abban az időben még nagyon kevesen foglalkoztak hajbeültetéssel, így igazi kihívás volt minden egyes év. 2017-ben hoztam létre – az akkor még csak hajdúsítással és hajgyógyászattal foglalkozó márkát- a TURBOHAIR-t. 2021-ben érett tovább a gondolat, hogy jó lenne minden hajhullással összefüggő problémát komplex megoldásként egy helyen kezelni, így 2022 elején megnyitottuk a TURBOHAIR plasztikai sebészeti klinikát, ahol a kor elvárásainak megfelelően modern, új műtő és eszközpark áll rendelkezésünkre. Legyen szó hajbeültetésről, vagy hajgyógyászatról komplex szolgáltatásként, több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött kezeljük a hajhullással küzdő ügyfeleinket. A hajbeültetés világa számomra egy olyan tudomány, ahol a minőségi szolgáltatás elengedhetetlen az egyedi igények figyelembevétele mellett.

A hajbeültetés egy művészet az orvostudomány világában

Sós Miklós Vilmos
hajbeültetés

ORVOSAINK

DR. BAKA ZSÓFIA

2016-ban a Semmelweis Egyetemen szereztem általános orvosi diplomát. Ugyanebben az évben kezdtem el hajbeültetéssel foglalkozni egy budapesti magánklinikán. Jelenleg a Turbohair Medical csapatát erősítem. Munkám során minden egyes ügyfélre külön kihívásként tekintek, mivel mindenki saját történettel, elképzeléssel és elvárással érkezik klinikánkra. Úgy gondolom, hogy a hajbeültetés legfőbb célja az önbizalom növelése és ezáltal az életminőség javítása, amiben legjobb tudásom szerint próbálok segíteni minden kedves ügyfelünknek.

hajbeültetés

ORVOSAINK

DR. KOCSIS ÁDÁM

A dús haj ma természetes és ez döntés kérdése. Lehetőségek tárháza áll ma rendelkezésre ennek a problémakörnek a kezelésére. Cégünk erre szakosodott, profi orvosi csapatunk segít abban, hogy mindenki megtalálja célját és lehetőségét a TurboHair szolgáltatásai között. Minőségi hajbeültetést kínálunk több éves tapasztalattal. Orvosaink rendszeresen vesznek részt nemzetközi konferenciákon, hogy naprakész tudással rendelkezzünk. TurboHair, a haj megújulásának új dimenziója.

hajbeültetés

KÉPEK A KLINIKÁRÓL

hu_HUMagyar