Termékeink

Keratin Hair Fibers for men and women (hajdúsító por, púder)

5500 Ft

A Turbo Hair hajdúsító púder egy természetes, második generációs hajpúder, mellyel optikailag dússá varázsolhatja frizuráját, alig 30 másodperc alatt. A Turbo Hair hajdúsító púder keratint tartalmazó rostjai elektrosztatikus vonzással rátapadnak a meglévő hajszálakra és természetes módon összeolvadnak velük, így képesek elrejteni a hajhiányos, kopaszodó területet, elképesztő hajsűrűséget és természetes megjelenést biztosítva. Mindezt csupán 30 másodperc alatt! Nincsenek többé kopaszodó foltok! Nincs többé ritkuló, vékonyszálú haj! Csak stílusos megjelenés! Próbálja ki, nem veszíthet!!!

Vékonyszálú, ritka növésű hajjal rendelkezik? Esetleg már kopaszodó foltokat is észlelt?

A Turbo Hair hajdúsító púderrel visszanyerheti természetes, fiatalos kinézetét. A termék megfelelő alkalmazásával tökéletesen elfedheti a kopasz, hajhiányos területeket, így frizuráját extra dús hatásúvá varázsolhatja. A Turbo Hair hajdúsító kiváló választás lehet mindazok számára, akik vékony szálú, ritka vagy ritkuló hajkoronával rendelkeznek. A hajpúder speciális keratin rostjai alkalmazást követően megtapadnak a hajszálakon, így vastagítva azokat, dúsabbá tehetik frizuráját.

TURBO HAIR előnyei és hatásai:

 • Tökéletesen eltünteti a kopasz foltokat.
 •  Haja azonnal dúsabbnak és természetesebbnek látszik.
 •  Időjárásálló, ellenáll a csapadéknak és a szélnek.
 • Fekete BarnaFekete Barna
 • Gesztenye barnaGesztenye barna
 • Közép szőkeKözép szőke
 • Normál BarnaNormál Barna
 • Sötét vörösSötét vörös
 • Világos barnaVilágos barna
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Ajánlott

A termék férfiak és nők számára egyaránt remek választás!

 Hajtípus

Minden hajtípusra

 Fejbőr típusa

 • Száraz
 • Zsíros
 • Irritált
 • Korpás
 • Normál
 Aktív anyagok

 • Keratin
 • Mineral-based Colorants (Natural Iron Oxide)
Mennyiség

27,5 g

A Turbo Hair hajpúder használata

Mossa és szárítsa meg a haját. A formázást követően rázza meg a Turbo Hair hajpúder dobozát a kopaszodó fejterület felett, egészen addig, míg az láthatatlanná nem válik.

A kezével finom mozdulatokkal oszlassa el a púder rostjait a hajszálai között. Ne használjon fésűt vagy kefét!

Használjon hajsprayt, hogy rögzítse a Turbo Hair rostjait hajszálain, így az eredmény még tartósabb lehet!

A Turbo Hair kizárólag külső alkalmazásra alkalmas. Amennyiben a használat során irritációra vagy kiütésre lenne figyelmes, függessze fel a készítmény használatát. Ügyeljen, hogy a púder szembe ne kerüljön, valamint kerülje annak belégzését!

Miért épp a Turbo Hair?

A Turbo Hair hajdúsító rostjai vékonyabbak és hosszabbak, mint egyéb hajpúdereké vagy hajporoké. Ennek köszönhetően jobban adagolható és erősebb elektrosztatikus kötésre képes, így a rostok jobban megkapaszkodnak a meglévő hajszálakon és mintegy hidat képezve a kihullott hajszálak között, tökéletes fedést biztosíthatnak a kopaszodó területen, a kifogástalan hajdúsítás érdekében.

A Turbo Hair összetevői: természetes növényi rostok és keratin – tartósítószer, baktérium és káros anyag mentes. Tehát a rostok nem károsítják a hajszálakat, nem zárják le a pórusokat, nem okoznak viszketést, sem pedig korpásodást.

Összehasonlító tesztelést végeztünk a Turbo Hair és egyéb márkájú hajpúderek között. A különböző púderek rostjait egy héten át vízben tároltuk. A tesztelés bebizonyította: a Turbo Hair rostjai rendkívül ellenállóak, egy hét után sem veszítettek erejükből.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit tartalmaz a Turbo Hair hajpúder?

A Turbo Hair púder természetes, színezett Keratin rostokból épül fel – a keratin az a fehérje, amit a hajszálak is 90%-ban tartalmaznak. A keratin természetes forrásból származik, és hasonló az emberi hajhoz.

Nem fogja az eső lemosni a Turbo Hair púdert a hajamról?

A Turbo Hair rostjai ellenállóak az esővel, széllel és izzadással szemben. A hosszantartó hatás érdekében a púder felvitele után alkalmazzon hajsprayt.

A Turbo Hair hajpúder hatással lehet a hajnövekedésre?

A Turbo Hair nincs hatással a hajszálak növekedésére, azt semmilyen módon nem befolyásolja: nem serkenti és nem is gátolja a hajnövekedést.

A Turbo Hair alkalmazása után mennyi ideig maradnak helyükön a keratinrostok?

A Turbo Hair hajmosásig biztosítja a kopaszodó, megritkult területek lefedését.

A Turbo Hair alkalmazása mellett használhatok egyéb hajformázó eszközöket és készítményeket?

Természetesen igen, de azt javasoljuk, hogy csak a hajformázás (hajszárítás, hajvasaló, hajsütő stb.) után alkalmazza a Turbo Hair hajpúdert. A különböző hajformázó termékeket (a hajsprayt kivéve) szintén a hajpúder felvitele előtt használja. Nem szabad figyelmen kívül hagyni azonban, hogy különböző hajzselék, hajhabok stb. alkalmazása után a hajszálak ideiglenesen összeragadhatnak a Turbo Hair púderrel lefedni kívánt fejterület felett, megakadályozva, hogy a keratin rostok elérjék a kívánt területet. A hajformázó termékek után várja meg, míg haja teljesen megszárad, mielőtt felviszi a Turbo Hair hajpúdert.

A Turbo Hair bármely hajtípusnál alkalmazható?

Igen, a Turbo Hair hajpúderrel bármely hajtípusnál hasonlóan kiváló eredmény érhető el.

Van bármely speciális figyelmeztetés a Turbo Hair használatát illetően?

A Turbo Hair kizárólag külső alkalmazásra alkalmas. Amennyiben a használat során irritációra vagy kiütésre lenne figyelmes, függessze fel a készítmény használatát. Ügyeljen, hogy a púder szembe ne kerüljön, valamint kerülje annak belégzését!

Elvégeztünk egy összehasonlító kísérletet az elektrosztatikus kötések erejéről is. A nagyított képek a kutatás eredményét mutatják: a Turbo Hair púderének rostjai nagyobb arányban, jobban megtapadnak a hajszálakon

További információk

Hajszín választása

Fekete Barna, Gesztenye barna, Közép szőke, Normál Barna, Sötét vörös, Világos barna

Go to Top