Vásárlási feltételek

Ön, ÁSZF elfogadásával, és a “Megrendelés” gombra való kattintással  elismeri, hogy  fizetési kötelezettséggel járó megrendelést küld el.

A www.turbohair.hu webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a webáruház használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

 

Az üzemeltető adatai:

Cégnév: HIMG Kft.
Cím: 1135 Budapest Szegedi út 56.

Adóigazgatási szám: 14519044241

Cégjegyzékszám: 01 09 190010
Telefonos elérhetőség: +36301989648

Elektronikus elérhetőség: info@turbohair.hu

 

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a HIMG Kft. internetes áruházában (www.turbohair.hu) található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

 

Vételár, fizetési feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, személyes és utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

 

Szállítási feltételek, határidők:

A küldemények kézbesítése, szállítása az MPL futárszolgálattal történik.

A beérkezett megrendeléseket a követő munkanapon adjuk át szállító partnerünknek. A szállítási idő 2-3 munkanap (raktáron lévő termékek esetében).

A szállítás díja az ország különböző területeire eltérő lehet.

 

A termékek visszaküldése:

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a HIMG Kft, meglévő jegyzőkönyv ellenében díjmentesen kicseréli. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse munkatársainkat a “Kapcsolat” menüpont alatti elérhetőségek egyikén.

 

A vásárlástól való elállás joga:

A megrendelő a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket.

Ha azonban az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

 

Megrendelés módosítása, törlése:

Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig (a rendelés leadását követően 1 napig) megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására a “Kapcsolat” menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül.

A megrendelés utólagos módosítására csak e-mailben, vagy telefonon kerülhet sor.

 

Adatvédelem:

Az webáruház használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a futárszolgálatnak átadott kiszállításhoz szükséges információk.

A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.